הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 13 דקות. גשו לסופר וקנו קישואים, קוסקוס, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו קבב חסילונים באזור החוף, סלט קוסקוס ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור מברשת על, מערבבים יחד שמן, מיץ לימון, גרידת לימון, שום, מלח, טימין בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
צדפות הפשרה, אם קפואות. שוטפים צדפות; מתייבשים עם מגבות נייר. על שמונה שיפודים 10 אינץ', * צדפות חוט לסירוגין, עגבניות שרי, וקישואים, עוזב 1/4 אינץ ' בין חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
על שמונה שיפודים 10 אינץ', * לסירוגין חוט ביזון sirloin סטייק חתיכות, פטריות, ופלפל פעמון, עוזב 1/4 אינץ ' בין חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
סינטה של ביזון
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
עבור גז או גריל פחם, למקם שיפודי ביזון על המדף של גריל מכוסה ישירות מעל חום בינוני גבוה. גריל במשך 8 עד 10 דקות או עד doneness הרצוי, מפנה פעם אחת צחצוח עם מברשת על. שיפודי צדפת גריל לצד שיפודי ביזון במשך 5 עד 6 דקות או עד צדפות אטומות, מפנה פעם אחת צחצוח עם מברשת על.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ביזון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים עם סלט קוסקוס ים תיכוני.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
6
סלט קוסקוס ים תיכוני: להביא מרק רותחים בסיר בינוני. מערבבים בקוסקוס. לכסות ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
בואו לעמוד במשך 5 דקות. Fluff קוסקוס בקלילות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. מערבבים עגבניות קצוצות, מלפפון, בצל, גבינת פטה. לזרוק עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק