קבב בקר
קבב בקר הוא קבב ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, פלפל, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קבב בקר, קבב בקר בלסמי, ו קבב בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לקוביות 20 (3/4 אינץ').
מפזרים רוטב ווסטרשייר על בשר. פתיל בשר, פלפל, עגבניות, פטריות, וסקווש לסירוגין על שיפודים 5 (12 אינץ').
מפזרים באופן שווה עם פלפל שחור.
מקום קבב על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל, חשוף, 10 דקות או במידה הרצויה של doneness, מפנה פעם אחת.
מפזרים באופן שווה עם מלח.
טיפ: אם משתמשים בשיפודים מעץ, הקפד להשרות אותם במים 30 דקות לפני השחלה כדי למנוע מהם לשרוף במהלך הצלייה.