קבב בקר אסייתי בגריל על אורז
קבב בקר אסייתי בגריל מעל אורז יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 51 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 653 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם עגול בקר, שומשום, מלח ופלפל גרוס, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מרהיב של 88%. מתכונים דומים: קבב חזיר בגריל עם מרינדה אסייתית, טופו אסייתי בגריל וקבבי ענבים, ו קבב חזיר בגריל עם מרינדה דרום אסייתית.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שיפודי מתכת או עץ
מצפים גריל חיצוני או מחבת גריל על הכיריים בתרסיס בישול ומחממים מראש לבינוני-גבוה.
שיפוד סטייק וקישואים על שיפודים נפרדים. הניחו בצד. בקערה קטנה מקציפים יחד רוטב שעועית שחורה, חומץ יין אורז ושמן שומשום.
תערובת מברשת על כל בשר וקישואים.
מניחים שיפודים על גריל חם. גריל שיפודים במשך 5 דקות, הופך פעם אחת במהלך הבישול.
מפזרים שומשום על כל השיפודים וצולים 2 דקות נוספות, עד שהסטייק מבושל והזרעים חומים זהובים.
בינתיים מבשלים אורז לפי הוראות החבילה, מוסיפים פלפל חריף בתחילת זמן הבישול. מתבלים אורז, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
מגישים מחצית משיפודי הבקר ואת כל שיפודי הקישואים מעל אורז. שמור את שיפודי הבקר שנותרו לארוחה נוספת.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אסיה עובדת ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס]()
בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטר סייפצ ' ן הוא אחד הכרמים האישיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוזל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ופונים דרומיים המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. הריזלינגס המצוינים בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות צפחה בולטת וחומציות מאזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, מראה מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.