קבב בקר טריאקי
מתכון זה אופייני למטבח היפני. . נסו קבב בקר טריאקי, קבב בקר טריאקי בגריל, ו קבב טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף סוכר חום, רוטב סויה, שום, שמן שומשום, וג ' ינג ' ר טחון יחד בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק איטום בגודל ליטר.
מוסיפים בשר בקר, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 שעות, מרפרף את התיק כמה פעמים כמו הבשר marinates.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
הסר בשר מן המרינדה. זרוק את המרינדה הנותרת.
בשר בקר, אננס, פלפל ירוק ופלפל אדום על שיפודים.
מבשלים את שיפודי על הגריל שחומם מראש, פונה לעתים קרובות עד להשחמה יפה על כל הצדדים, והבשר הוא כבר לא ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות.