קבב דגים עם ירקות
קבב דגים עם ירקות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, פילה שפמנון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: קבב דגים, קבב סלמון מאודה עם ירקות, ו שיפודי דגים מרוקאים / קבב.
הוראות
משרים 8 שיפודי עץ בקערה גדולה של מים במשך 10 דקות.
מטלית חום.לסירוגין, חוט את הדגים, עגבניות, פלפל, פטריות על שיפודים, מסתיים כל אחד עם טריז סיד.
מניחים את השיפודים על תבנית אפייה מעוטרת וזורקים עם השמן, אורגנו, ומלח כפית.לצלות את שיפודי עד הדג מבושל דרך והירקות הם חרוך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.