קבב הודו ברוטב לימון ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לימון שום כבובי הודו במרינדה. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם מלח גס ופלפל טחון, שיני שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קבב שרימפס שום לימון, שום-קבב עוף בלימון, ו קבב עוף שום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד בזריזות רבה את השמן, מיץ לימון, פתיתי פלפל אדום (אופציונלי) ושום. נסה להשיג תחליב יסודי ומרקם שמנת. לחלופין, אתה יכול לסובב את התערובת במעבד מזון מיני.
חום גריל או מחבת גריל גבוה אתה צריך רק להיות מסוגל להחזיק את היד שלך כמה שניות מעל הסורגים. להרכיב 4 שיפודים ארוכים, לסירוגין 5 קוביות טורקיה עם קישואים ופלפל אדום. סדר שיפודים בצלחת לא מתכתית.
יוצקים ½ המרינדה מעל שיפודים; להפוך מעיל. שמור את השאר לרוטב.
בואו לעמוד לפחות 5 דקות (או לכסות ולקרר לילה, מפנה מדי פעם). מתבלים במלח ופלפל.סבכי שמן קלים של מחבת הגריל או הגריל.
מניחים שיפודים על הגריל; מכסים גריל, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד סימני גריל גלויים בשר מבושל כדי doneness הרצוי, 2-4 דקות לכל צד.בעת הגשת שיפודים, לסחוט את פרוסות לימון נוסף על הבשר עבור טעם נוסף.
מגישים עם רוטב שאריות, ומקשטים עם גבעולי פטרוזיליה, אם תרצה.