קבב חזיר טריאקי
המתכון טריאקי בשר קבב מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פילה חזיר, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קבב חזיר טריאקי לשניים, קבב חזיר טריאקי בגריל, ו טריאקי צלוי - ברביקיו חזיר שיש Kabobs (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים חצי לתוך שקית פלסטיק resealable גדול או מיכל זכוכית רדודה. מקררים את המרינדה שנותרה לצלחת.
מוסיפים חזיר לשקית או מיכל ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1-4 שעות.
ניקוז ולהשליך מרינדה. על ארבעה שיפודי עץ או ספוג, חזיר חלופי, קישואים ופלפל אדום. גריל, חשוף, מעל חום בינוני - חם במשך 3 דקות בכל צד. רוטב עם מרינדה שמורות. המשך לצוף ולהפוך קבבים במשך 4-6 דקות או עד מיצי בשר לרוץ ברור.