המתכון טריאקי בשר קבב מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פילה חזיר, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קבב חזיר טריאקי לשניים, קבב חזיר טריאקי בגריל, ו טריאקי צלוי - ברביקיו חזיר שיש Kabobs (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
יוצקים חצי לתוך שקית פלסטיק resealable גדול או מיכל זכוכית רדודה. מקררים את המרינדה שנותרה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים חזיר לשקית או מיכל ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
ניקוז ולהשליך מרינדה. על ארבעה שיפודי עץ או ספוג, חזיר חלופי, קישואים ופלפל אדום. גריל, חשוף, מעל חום בינוני - חם במשך 3 דקות בכל צד. רוטב עם מרינדה שמורות. המשך לצוף ולהפוך קבבים במשך 4-6 דקות או עד מיצי בשר לרוץ ברור.