קבב כבש במרינדה יוגורט עם חמאת לימון
קבב כבש עם יוגורט במרינדה עם חמאת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח כשר, כורכום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. נסו קבב כבש במרינדה יוגורט, קבב כבש במרינדה עם רוטב צ'ילה-יוגורט, ו קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף 1 כוס היוגורט עם המים.
מוסיפים את קוביות הטלה, זורקים למעיל ומקררים בין לילה.
מסננים את הטלה מתייבשים עם מגבות נייר. בקערה גדולה, לטאטא את הנותרים 1 כוס יוגורט עם אבקת צ ' ילה, כורכום, שום, קאיין ו 1 כפית מלח.
הוסף את הטלה, לזרוק מעיל ולתת לעמוד במשך 10 עד 20 דקות.
על כל אחד 6 שיפודי מתכת, חוט חתיכת קליפת לימון. להשחיל את קוביות הטלה על שיפודים מתבלים במלח. בקערה קטנה, לשלב את ghee עם מיץ לימון.
גריל שיפודים על חום גבוה בינוני, מפנה, עד מתחיל char בכל רחבי, על 3 דקות. המשך גריל, מפנה ושופע עם ghee ומיץ לימון, עד בינוני-נדיר, כ 4 דקות יותר.
מגישים את הכבש על או את השיפודים.