קבב כבש יווני עם יוגורט-מנטה סלסה ורדה
זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך שום, גבעולי רוזמרין, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו מתלה צלי של כבש עם לימון נענע סלסה ורדה, מתלה של כבש עם לפת תינוק וסלסה מנטה ורדה, ו כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את שיפודי הרוזמרין במים במשך 30 דקות. בינתיים, מקציפים יחד את השום, הקורנית, שמן זית, חומץ שרי, מלח ופלפל בקערת זכוכית. לזרוק את חתיכות כבש במרינדה, ולאפשר להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. לאחר הטלה מושרה, חוט על גבי גבעולי רוזמרין.
בעוד הטלה הוא במרינדה, להכין את סלסה ורדה על ידי הצבת מיץ לימון, שמן זית, יוגורט, שום, מלח, מנטה, אורגנו, פטרוזיליה, צלפים, ו פילה אנשובי לתוך קערה של בלנדר. להתמזג עד חלקה, ואז לשפוך לתוך צלחת הגשה ולהניח בצד.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
מבשלים את שיפודי כבש, מפנה מדי פעם, עד כבר לא ורוד, על 8 דקות.