קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

קבב כבש עם זיגוג רימון

קבב כבש עם זיגוג רימון
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קבב כבש עם זיגוג רימון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 57 אוהדים. אם יש לכם טלה טחון, שאלוט, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: רגל קבב כבש עם זיגוג רימון, קבב כבש עם זיגוג רימון, ו מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מעבד מזון אם יש לך את זה, 8 שיפודי במבוק, מחבת stovetop או מחבת nonstick גדולה או מחוץ גריל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
עבור הטלה: להביא את הטלה לטמפרטורת החדר. אם אתה הולך לבשל קבב על הגריל, להשרות שיפודי במבוק במים לפחות 30 דקות, אז הם לא לשרוף. קח את מעבד המזון שלך. אתה יכול לקצוץ את כל זה ביד מדי; רק לוודא לקצוץ את כל זה דק מאוד. לזרוק את הג ' ינג ' ר, שום, שאלוט, גרידת לימון, מנטה, כוסברה ומלח לתוך המעבד. לטחון עד קצוץ דק מאוד. זרוק את הטלה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את תערובת שאלוט, 2 כפות מולסה רימון, סודה לשתיה, גארם מסאלה אם משתמשים ופלפל לבשר. באמצעות הידיים שלך, ללוש 2 עד 5 דקות עד הבשר מבהיר בצבע, לוקח על עצמו את המראה של בד סרוג. זה גם יהיה מאוד דביק. מושלם! מחלקים את הבשר לשניים, ואז במחצית שוב ואז חצי שוב, עד שיש לך 8 תלוליות. יש מגש מוכן קבב הושלם שלך.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
גארם מסאלהגארם מסאלה
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
טפטוף קצת שמן על מגש כדי שהקבב לא יידבק. שיפודי הבמבוק שלך בהיכון. קח כדור אחד של בשר וגלגל אותו לגדם קצר. חוט שיפוד דרכו, ולאחר מכן להתחיל לעצב את הקבב עם משיכות מהירות, מושך את הבשר למטה. זה צריך להיות קצת יותר מ 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מגלגלים את הקבב בין הידיים כדי לאטום את הבשר. חוזר. מחממים מחבת מעל חום בינוני, מטפטפים עליה שמן, כך שכאשר היא מתחילה לעשן, תדעו שהיא מוכנה. בינתיים, לערבב את המיץ של חצי לימון עם הנותרים 2 כפות רימון מולסה בקערה קטנה. כשחם, שים את השיפודים על הגריל. לבשל על 2 דקות, ולאחר מכן להפוך רבע מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מברשת עם זיגוג לימון מולסה ולבשל עוד 2 דקות. המשך בדרך זו עד שבישלת את הבשר 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מערבבים את היוגורט, מנטה, מלפפון ושום יחד. מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד הקבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)