קבב כבש עם זיגוג רימון
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קבב כבש עם זיגוג רימון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 57 אוהדים. אם יש לכם טלה טחון, שאלוט, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: רגל קבב כבש עם זיגוג רימון, קבב כבש עם זיגוג רימון, ו מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון.
הוראות
ציוד מיוחד: מעבד מזון אם יש לך את זה, 8 שיפודי במבוק, מחבת stovetop או מחבת nonstick גדולה או מחוץ גריל
עבור הטלה: להביא את הטלה לטמפרטורת החדר. אם אתה הולך לבשל קבב על הגריל, להשרות שיפודי במבוק במים לפחות 30 דקות, אז הם לא לשרוף. קח את מעבד המזון שלך. אתה יכול לקצוץ את כל זה ביד מדי; רק לוודא לקצוץ את כל זה דק מאוד. לזרוק את הג ' ינג ' ר, שום, שאלוט, גרידת לימון, מנטה, כוסברה ומלח לתוך המעבד. לטחון עד קצוץ דק מאוד. זרוק את הטלה לקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת שאלוט, 2 כפות מולסה רימון, סודה לשתיה, גארם מסאלה אם משתמשים ופלפל לבשר. באמצעות הידיים שלך, ללוש 2 עד 5 דקות עד הבשר מבהיר בצבע, לוקח על עצמו את המראה של בד סרוג. זה גם יהיה מאוד דביק. מושלם! מחלקים את הבשר לשניים, ואז במחצית שוב ואז חצי שוב, עד שיש לך 8 תלוליות. יש מגש מוכן קבב הושלם שלך.
טפטוף קצת שמן על מגש כדי שהקבב לא יידבק. שיפודי הבמבוק שלך בהיכון. קח כדור אחד של בשר וגלגל אותו לגדם קצר. חוט שיפוד דרכו, ולאחר מכן להתחיל לעצב את הקבב עם משיכות מהירות, מושך את הבשר למטה. זה צריך להיות קצת יותר מ 1/4 אינץ ' עבה.
מגלגלים את הקבב בין הידיים כדי לאטום את הבשר. חוזר. מחממים מחבת מעל חום בינוני, מטפטפים עליה שמן, כך שכאשר היא מתחילה לעשן, תדעו שהיא מוכנה. בינתיים, לערבב את המיץ של חצי לימון עם הנותרים 2 כפות רימון מולסה בקערה קטנה. כשחם, שים את השיפודים על הגריל. לבשל על 2 דקות, ולאחר מכן להפוך רבע מהדרך.
מברשת עם זיגוג לימון מולסה ולבשל עוד 2 דקות. המשך בדרך זו עד שבישלת את הבשר 8 עד 10 דקות.
מערבבים את היוגורט, מנטה, מלפפון ושום יחד. מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד הקבבים.