אם יש לך שום, חמאה, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו Kafta כבש לבנוני (קבב כבש), קבב סטייק קיץ, ו קבב כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים כבש בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בקערה נפרדת, מערבבים יחד חרדל, חומץ, שמן זית, מלח, פלפל, רוזמרין, מרווה ושום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
חרדל
חומץ
שום
פלפל
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים מעל כבש, ומערבבים לבשר מעייל. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
בשר
4
מחממים גריל חיצוני לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מוסיפים כבש במרינדה, פירות וירקות לשיפוד במבוק או נירוסטה. שמור חלק מהמיץ מ נתחי אננס ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננס
ירק
דובדבנים
פירות
מיץ
כבש
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה מותכת ומתיזים של מיץ מהאננס והדובדבנים כדי ליצור רוטב צלי.
מרכיבים שתצטרך
אננס
דובדבנים
חמאה
מיץ
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מניחים שיפודים על גריל שחומם מראש ומבשלים כ -12 דקות, מסתובבים ומצחצחים ברוטב חמאה.