קבב לובסטר בגריל
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו קבב עוף מזרחי בגריל עם תירס בגריל על קלח, קבב בגריל, ו קבב ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול. הכן לובסטרים על ידי צולל אותם אחד או שניים בכל פעם ראש ראשון לתוך מים רותחים. מרתיחים כל לובסטר רק מספיק זמן כדי להרוג אותו בלי לבשל את הבשר-על 2 עד 3 דקות.
לשבור ציפורניים גדולות. סדק טופר פגז עם פטיש או מפצח אגוזים, ולהסיר בשר. הניחו בצד בשר, וזרקו צדפות. (אין להשתמש קונכיות טופר לרוטב; פגזים עבים עלולים לפגוע בלנדר או מעבד מזון.)
חותכים זנבות, וחותכים לחצי לאורכו באמצעות מזמרה מטבחים.
הסר בשר, לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. תניח בצד. צדפים מילואים.
הסר פגז שריון מן הרגליים ובשר הגוף על ידי החדרת אגודלים לתוך חלל הגוף ומושך בנפרד.
הסר את העיניים ואת האנטנות, ולהשליך. (שמור את כל החלקים האחרים לרוטב.)
הסר גבעולים מפטריות, ושמור לשימוש נוסף.
מברשת פטריות כובעים עם 1 כף שמן. צלוי 5 סנטימטרים מחום. מגניב לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
פתיל בשר לובסטר, פטריות ועגבניות על שיפודים.
מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן, ומפזרים מלח ופלפל. כיסוי וצינה.
קבב גריל, ללא מכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
2 עד 3 דקות בכל צד או עד בשר לובסטר הוא אטום.
מגישים עם רוטב תמרינדי לובסטר.
הערה: אוקיי, כשזה הגיע להרג לובסטר חי, לקחנו את הדרך של wimp החוצה. מארק גוטוולד ממליץ להשתמש בסכין שף בגודל 10 אינץ ' כדי לנתק את חוט השדרה של הלובסטר, והחדיר את הסכין בנקודה בה הזנב פוגש את הגוף. או שאתה יכול להכניס אותו מאחורי הראש. היתרון בשיטה זו הוא שקיצור הזמן בין הריגת לובסטר לבישול ישפר את איכות הבשר. אבל מטבח הבדיקה שלנו מצא ששיטת הסכין לקחה יותר אומץ מצידו של הטבח וקצת ניסיון לשלוט בו. אז בחרנו להרוג עם מים רותחים. הקפד לא לבשל את הבשר בשלב זה, או שזה עלול להיות קשה. אם אתה מעדיף לא להרוג את הלובסטרים בעצמך, יש את שוק פירות הים קיטור אותם במשך 2 עד 3 דקות בלבד.