קבב נקניקיות ושרימפס
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו קבב נקניקיות ושרימפס. תמורת 2.91 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 542 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . אם יש לכם טעם מייפל, קטשופ, מיץ ליים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 95 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון די טוב של 59% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם שישליק קבב עוף , קבב בגריל וקבב שישליק עם מטבל יוגורט .
הוראות
סננו את האננס, ושימרו את המיץ.
חותכים רצועות בייקון לשניים; עוטפים כל רצועה סביב פטרייה. על שיפודי מתכת או עץ ספוגים, משחילים לסירוגין את השרימפס, נתחי האננס, העגבניות, הנקניקיות, הפטריות העטופות בבייקון, הבצל והפלפל הירוק.
בקערה גדולה, ערבבו את רוטב הברביקיו, סירופ התירס, הקטשופ, רוטב הסויה, מיץ הליים, חומרי הטעם של המייפל, התבלינים ומיץ האננס ששמרתם. הניחו בצד 2/3 כוס להגשה.
צולים את הקבבים, מכוסים, על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהירקות רכים והשרימפס הופך ורוד, תוך כדי הופכים ומזלפים מדי פעם את הרוטב שנותר.