קבב עוף בגריל ים תיכוני
קבב עוף בגריל ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, תפוזים, רוטב רימון-כתום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קבב ים תיכוני בגריל בפיתה, קבב טלה בגריל ים תיכוני, ו קבב שרימפס ים תיכוני בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס רימון-כתום רוטב ועוף בשקית פלסטיק zip העליון גדול. חותם ומרינדה במקרר 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
חותכים כל תפוז ל 8 טריזים; לחתוך כל תשבץ טריז ל 3 חתיכות.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. פתיל עוף חתיכות תפוז לסירוגין על כל אחד 16 (10 אינץ') שיפודים.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מניחים קבב על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 5 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה, מתבלים מדי פעם עם רוטב רימון-כתום 1/2 כוס הנותרים.
מניחים קבב על מגש; מפזרים מנטה.