קבב עוף ג'ינג'י עם רוטב חרדל דבש
קבב עוף זנגביל עם רוטב חרדל דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 162 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חזה עוף, מיץ לימון, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוף חרדל דבש קבב צמחוני, דבש-חרדל טריאקי עוף ו Kabobs אפרסק, ו קבב ירקות חרדל דבש עם קינואה שום.
הוראות
משרים שיפודי עץ 20 (6 אינץ') במים 30 דקות.
בצלחת nonmetal גדולה או שקית פלסטיק לאחסון מזון resealable, לערבב שמן, רוטב צדפות, זנגביל, שום, רוטב פלפל, מלח ופלפל.
הוסף עוף; מערבבים או להפוך את התיק למעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם; להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 6 שעות.
תנור חום ל 350°f. Spray15x10x1 - inch אפייה גיליון עם ספריי בישול.
הסר עוף מקערה או שקית; להשליך מרינדה. על כל שיפוד, חוט רצועות עוף.
מניחים קבב על תבנית אפייה מוכנה.
אופים 12 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים רוטב.
מגישים קבב עם רוטב לטבילה.