קבב עוף ובצל
קבב עוף ובצל דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 15 . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. אם יש לך, שמן זית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו קבב עוף ובצל, עוף בגריל, בצל אדום, קבב נענע עם סלט יווני, ו חזיר במרינדה קבב בצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב ברביקיו, קטשופ, בצל, מיץ לימון ורוטב טבסקו בקערה קטנה ומקציפים עד מעורבב.
מגישים בטמפרטורת החדר או צמרמורת.
הפוך קבב: מטגן מראש או להכין אש פחם ולתת לשרוף אפר אפור. לזרוק עוף עם רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון ושמן זית בקערה עד מעורב היטב. להפריש לתת עוף במרינדה בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות. (העוף יכול להשרות, מכוסה, במקרר עד 24 שעות.)
פתיל קוביות עוף על שיפודי מתכת ארוכים 8, לסירוגין עם חתיכות בצל.
מברישים כל שיפוד בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל
הגדר מחבת או גריל על 6 אינץ ' ממקור חום. מטגנים או קבב גריל, פונה לעתים קרובות, עד עוף הוא השחמה קלה מבושל דרך בצל הם חרוך קלות על הקצוות, כ 10 דקות.
מגישים קבב חם עם רוטב לטבילה ברביקיו.