קבב עוף ובצל
אם יש לך רוטב ברביקיו בבקבוק, שמן זית, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוף בגריל, בצל אדום, קבב נענע עם סלט יווני, חזיר, משמש, קבב בצל אדום, ו חזיר במרינדה קבב בצל אדום.
הוראות
מערבבים רוטב ברביקיו, קטשופ, בצל, מיץ לימון ורוטב טבסקו בקערה קטנה ומקציפים עד מעורבב.
מגישים בטמפרטורת החדר או צמרמורת.
הפוך קבב: מטגן מראש או להכין אש פחם ולתת לשרוף אפר אפור. לזרוק עוף עם רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון ושמן זית בקערה עד מעורב היטב. להפריש לתת עוף במרינדה בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות. (העוף יכול להשרות, מכוסה, במקרר עד 24 שעות.)
פתיל קוביות עוף על שיפודי מתכת ארוכים 8, לסירוגין עם חתיכות בצל.
מברישים כל שיפוד בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל
הגדר מחבת או גריל על 6 אינץ ' ממקור חום. מטגנים או קבב גריל, פונה לעתים קרובות, עד עוף הוא השחמה קלה מבושל דרך בצל הם חרוך קלות על הקצוות, כ 10 דקות.
מגישים קבב חם עם רוטב לטבילה ברביקיו.