אם יש לך רוטב ברביקיו בבקבוק, שמן זית, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוף בגריל, בצל אדום, קבב נענע עם סלט יווני, חזיר, משמש, קבב בצל אדום, ו חזיר במרינדה קבב בצל אדום.
הוראות
1
מערבבים רוטב ברביקיו, קטשופ, בצל, מיץ לימון ורוטב טבסקו בקערה קטנה ומקציפים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הפוך קבב: מטגן מראש או להכין אש פחם ולתת לשרוף אפר אפור. לזרוק עוף עם רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון ושמן זית בקערה עד מעורב היטב. להפריש לתת עוף במרינדה בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות. (העוף יכול להשרות, מכוסה, במקרר עד 24 שעות.)