קבב עוף וירקות ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ים תיכוני קבב ירקות. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, חזה עוף, כפיות אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו קבב עוף בגריל ים תיכוני, קבב עוף צלוי וירקות, ו נקניקיית עוף בת 30 דקות וקבב ירקות איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בשקית ניילון zip-top; לאטום ולנער היטב. להשרות במקרר 20 דקות.
הסר תערובת עוף משקית; להשליך מרינדה.
לבשל שיני שום במים רותחים 3 דקות; לנקז מגניב.
חוט 4 רצועות עוף, 3 פרוסות קישואים, 2 פלחי שומר, ו 2 שיני שום לסירוגין על כל אחד 6 (12 אינץ') שיפודים.
מניחים קבב על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. לבשל 8 דקות, פונה פעם אחת, או עד עוף נעשה.