קבב עוף מרוקאי
קבב עוף מרוקאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, קינמון טחון, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 86% וזה יוצא מן הכלל. נסו קבב עוף מרוקאי, קבב עוף בגריל מרוקאי, ו קבב עוף מתובל מעל אורז סלריאק מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה גדולה, לערבב שימורים, כמון, קינמון, כוסברה ומלח.
מניחים חתיכות עוף בקערה ולהפוך למעיל. על כל אחד 4 (10 עד 12 אינץ') שיפודי מתכת, עוף חוט.
לרסס עוף עם ספריי בישול. בזהירות מברשת שמן על מתלה גריל.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני גבוה. מכסה גריל; לבשל 10 דקות, מפנה פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.