קבב צמחוני קיץ
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סירופ אגבה, כמון טחון, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קבב ירקות קיץ עם תבלין תירס טרי, קבב ירקות בגריל, ו דג חרב וקבב צמחוני. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בזהירות לסדר את הירקות מוכנים על שיפודים, ולשים אותם על תבנית אפייה.
מערבבים את שמן הזית, מלח, פלפל, כמון, פפריקה, אגבה ומיץ לימון בקערה קטנה.
מברישים את המרינדה על הקבב ולתת לרבד במשך 15 דקות.
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני.
שים את שיפודים על הגריל ומבשלים מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל. מסדרים את השיפודים על מגש הגשה ומגישים.