קבבוני בקר במרינדה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? קבבוני בקר במרינדה יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 36 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 509 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ תפוזים, בצל ירוק, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוז הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידה כתומה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה אדיר. נסו קבבוני בקר במרינדה, קבבוני בקר ירקות במרינדה, ו קבבוני חזיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים קליפת תפוז; הסר את הקליפה שנותרה ואת השעם. הפרד כתום לשמונה קטעים. בקערה שלבו קליפות מגורדות, מיץ תפוזים, רוטב טריאקי, חרדל, דבש, שום ופלפל.
חותכים בשר בקר ל -1 אינץ'. קוביות; מניחים בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים תפוזים, פטריות, בצל וחצי של מרינדה. שקית חותם; במקרר למשך הלילה. מקררים את המרינדה שנותרה לרוטב.
מסננים וזורקים את המרינדה. על ארבעה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, חוט לסירוגין בשר בקר, תפוזים וירקות. לצלות 3 ב. מהאש למשך 15-20 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה והירקות רכים, הופכים לעיתים קרובות.
בסיר שלבו עמילן תירס ומים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה מרינדה שמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.