קבבוני סטייק ושרימפס
סטייק שרימפס קבבוני נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו פלפלים, בצל, עגבניות שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. נסו סטייק חריף וקבבוני שרימפס ברוטב פינה קולדה, קבבוני סטייק וירקות, ו א. 1. קבבוני סטייק קלאסיים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים.
יוצקים מחצית מהמרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים בקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה, מפנה מדי פעם. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים. על שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, השחילו לסירוגין את הבקר, השרימפס, הפטריות, הפלפלים הירוקים, הבצל והעגבניות; מניחים בצד. בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומרינדה שמורה עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
מניחים קבובים מעל תבנית טפטוף וצולים, מכוסים, על אש בינונית עקיפה למשך 6 דקות, הופכים פעם אחת. מוסיפים ברוטב. המשך להסתובב ולהתבשל במשך 8-10 דקות או עד שהשרימפס הופך ורוד והבקר מגיע לעשייה הרצויה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
![רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר]()
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון