קבבוני שרימפס חריפים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכונים לאוסף שלך, קבבוני שרימפס חריפים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 360 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 544 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש נתחי אננס, בצל פנינה,אורז ופלפל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קבבוני הודו חריפים, קבבוני עוף בגריל חריף, ו קבבוני חזיר מתוקים וחמצמצים.
הוראות
מסננים אננס, שומרים 1/4 כוס מיץ; מניחים בצד. בקערה קטנה שלבו את רוטב העגבניות, הרוטב האיטלקי, הסוכר החום, החרדל ומיץ האננס השמור.
יוצקים 3/4 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף שרימפס. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 3 שעות, מפנה מדי פעם. מכסים ומקררים את התערובת שנותרה לרוטב.
בתנור הולנדי מביאים לרתיחה 6 כוסות מים.
מוסיפים בצל; מרתיחים 2 דקות.
מוסיפים פלפלים ומרתיחים עוד 2 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים; לקלף בצל. מקררים ירקות עד שהם מוכנים לצלייה.
בסיר קטן מביאים לרתיחה 3/4 כוס תערובת רוטב עגבניות שמורה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות או עד להסמכה קלה. להתחמם.
מסננים וזורקים את המרינדה. על 12 שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, השחילו לסירוגין שרימפס וירקות. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
קבבוני גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהשרימפס הופך ורוד, וצולה מדי פעם בתערובת רוטב העגבניות שנותרה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לומונד קייפ אגולהס סוביניון בלאן. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![לומונד קייפ אגולהס סוביניון בלאן]()
לומונד קייפ אגולהס סוביניון בלאן
נועז אך אלגנטי, האקלים הקריר הזה סוביניון בלאן הוא ייצוג אמיתי של הטרואר המגוון של הקצה הדרומי ביותר של אפריקה. טעמי פרי אבן לבנים ייחודיים ומינרליות יפה הם תוצר קלאסי של רוח הים הקרירה.