קבובי חזיר ופירות
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, קבובי חזיר ופירות עשויים להיות מדהימים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קישואים, בטטות, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר וירקות / פירות קבאב, עוגת דובדבנים שמנת מטבל פירות עם קבובי פירות קשת, ו קבובי פירות עם קוליס פירות טרופיים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף חזיר. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
בינתיים מניחים בטטות בסיר; מכסים במים. מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהם רכים, בערך 8-10 דקות; מסננים היטב.
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון אחרת הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים תפוחי אדמה וקישואים. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מסננים חזיר וזורקים מרינדה.
מסננים ירקות, שומרים את המרינדה לצלייה. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוג, לסירוגין חוט חזיר, תפוחי אדמה, קישואים ומשמשים.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית או צולה 4 אינץ'. מן החום במשך 3 דקות, מפנה ו צולה עם מרינדה שמורות. צולים או צולים 4-5 דקות יותר או עד שהבשר מתבהר, הופך וצולה לעתים קרובות עם מרינדה שמורה.