קבובי עוף ואספרגוס
Kabobs עוף ואספרגוס הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-67 גרם שומן. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-35 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, פתיתי פלפל, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יפוטלה של טופו בגריל עם קלח תירס ואספרגוס, קבוב עוף וקאבוב עוף.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב. מכסים ומכניסים למקרר ל-2-4 שעות.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את רוטב הסויה, הסוכר החום, המים, שמן השומשום, פתיתי הפלפל והג'ינג'ר.
מוסיפים את העוף; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מעבירים למקרר לשעתיים, הופכים מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה. בקערה גדולה, זורקים את האספרגוס עם שמן זית ומלח. על שישה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין חתיכת עוף אחת ושתי חתיכות אספרגוס.
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהעוף כבר לא ורוד והאספרגוס רך.