קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

קבובי עוף שומשום

קבובי עוף שומשום
קבובי עוף שומשום הוא מנה עיקרית המגישה 6. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 202 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם רוטב פלפלים, שיני שום, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קבובי עוף שומשום, שומשום עוף ופלפל, ו קבובי חזיר שומשום.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את השרי או המרק, רוטב סויה, בצל, שימורים, שמן, שום, ג ' ינג ' ר, רוטב פלפל חריף ושומשום 1-1/2 כפיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים 1/3 כוס לקערה אחרת לצלייה; מכסים ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף עוף. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2-3 שעות או לילה, הופך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
מסננים וזורקים מרינדה מעוף. על שיפודי עץ ממתכת או ספוגים, לסירוגין, חוט עוף ופלפלים. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית למשך 6 דקות, צולה במרינדה שמורה. גריל 5-10 דקות יותר או עד מיצי בשר לרוץ ברור, מפנה צולה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מפזרים שומשום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ