קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל

קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל
קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם תינוק ארוגולה, חומץ בלסמי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. נסו המבורגר ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין, המבורגר ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין, ו פטריות בלסמיות מוקפצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל וקורנית; מבשלים 17 דקות או עד זהוב מאוד רך, ערבוב מדי פעם. להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף יין, חומץ, ו 1/4 כפית מלח. לבשל במשך 6 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר תערובת בצל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
נגב את המחבת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף את הנותרים 3 כפיות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים פטריות 1/4 מלח כפית; לטגן במשך 8 דקות או עד פטריות חום ונוזל בעיקר מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
קוצצים גס 1 תערובת בצל כוס, ומערבבים תערובת בצל קצוץ לתוך בשר בקר. מחלקים את תערובת הבשר ל 6 מנות שוות, בעיצוב בעדינות כל אחד לקציצה בעובי 1 אינץ'. לחץ על הזחה בגודל ניקל במרכז כל קציצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מפזרים את הקציצות עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מניחים קציצות על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל במשך 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
מערבבים מיונז, גבינה כחולה, ושום בקערה, ומחית היטב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מורחים את החצאים העליונים של לחמניות באופן שווה עם תערובת מיונז. סדר 1/4 כוס ארוגולה על המחצית התחתונה של כל לחמניה; העליון כל מחצית תחתונה של לחמניה עם 1 פטי, על 2 כפות שנותרו תערובת בצל, על 1/4 פטריות כוס, וחצי העליון של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי