קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל
קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם תינוק ארוגולה, חומץ בלסמי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. נסו המבורגר ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין, המבורגר ביזון עם בצל קברנה וצ'דר ויסקונסין, ו פטריות בלסמיות מוקפצות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל וקורנית; מבשלים 17 דקות או עד זהוב מאוד רך, ערבוב מדי פעם. להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף יין, חומץ, ו 1/4 כפית מלח. לבשל במשך 6 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.
נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף את הנותרים 3 כפיות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים פטריות 1/4 מלח כפית; לטגן במשך 8 דקות או עד פטריות חום ונוזל בעיקר מתאדה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
קוצצים גס 1 תערובת בצל כוס, ומערבבים תערובת בצל קצוץ לתוך בשר בקר. מחלקים את תערובת הבשר ל 6 מנות שוות, בעיצוב בעדינות כל אחד לקציצה בעובי 1 אינץ'. לחץ על הזחה בגודל ניקל במרכז כל קציצה.
מפזרים את הקציצות עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מניחים קציצות על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל במשך 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
מערבבים מיונז, גבינה כחולה, ושום בקערה, ומחית היטב עם מזלג.
מורחים את החצאים העליונים של לחמניות באופן שווה עם תערובת מיונז. סדר 1/4 כוס ארוגולה על המחצית התחתונה של כל לחמניה; העליון כל מחצית תחתונה של לחמניה עם 1 פטי, על 2 כפות שנותרו תערובת בצל, על 1/4 פטריות כוס, וחצי העליון של לחמניה.