קברנה סטייק ופטריות
סטייק ופטריות קברנה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 687 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל, סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה, ו סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל המרכיבים המרינדה יחד בקערה גדולה. תניח בצד.
מעבירים חצי מהמרינדה למחבת או קערה רדודה ולא תגובתית ושומרים את החצי השני של המרינדה לפטריות.
לקצץ שומן עודף מן הסטייקים ולעשות חתכים קטנים עם סכין לתוך השומן סביב קצה הסטייקים. מארין סטייקים לפחות 30 דקות בטמפרטורת החדר, או עד 6 שעות במקרר.
מניחים סטייקים על הגריל החם במשך 3 דקות בכל צד לצרוב וליצור סימני גריל נחמדים. להפחית את טמפרטורת הגריל נמוך ולסגור את המכסה. המשך בישול סטייקים נוספים 5 עד 10 דקות עבור בינוני נדיר, מפנה אותם באמצע.
תן סטייקים לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה.
בינתיים, טובלים את הפטריות במרינדה השמורה ומניחים על הגריל, בצד מעוקל למטה.
מניחים את שאריות המרינדה מהסטייקים והפטריות בסיר קטן ומביאים לרתיחה לפחות 3 דקות ומבשלים עד מופחת מעט. קל מעיל את המגש עם שמן זית כתית מעולה ועלים שלמים של רוזמרין טרי, אורגנו, ובזיליקום.
מעבירים את הסטייקים והפטריות למגש ומטפטפים עם הרוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.