קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette
Cabernet צלע צלעות קצרות מטוגנות עם Chard שוויצרי Orecchiette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, גבינת פרמזן רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת, קברנה-צלעות בקר צלויות, ו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
1
לצלעות הקצרות: מחממים את התנור ל 325 מעלות פרנהייט.לקצץ את השכבות העבות של שומן חיצוני מן הצלעות הקצרות. אל תגזימו; כמויות קטנות של שומן תיצור טעם ורוב השומן יוסרו כאשר המתכון הוא degreased לקראת הסוף. מתבלים את כל הצלעות הקצרות עם המלח pepper.In סיר כבד כגון סיר מלאי 5 ליטר או תנור הולנדי שיש לו מכסה הדוק הולם, לחמם את 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
צלעות בקר קצרות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הוסף 3 של צלעות קצרות, לצרוב מכל הצדדים עד חום, 4 עד 5 דקות לכל צד. אם יש הרבה בשר חשוף בסוף, להשתמש מלקחיים כדי לעמוד צלעות עד לצרוב מסתיים כ 2 דקות לכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל קצוץ בערך, גזר וסלרי למחבת, גירוד כל חתיכות משחימים של בשר מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם קצת השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3
מוסיפים חצי השום, ומערבבים כל הזמן, לטגן עד רק ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים רסק עגבניות, ערבוב ברציפות, לטגן עד רסק עגבניות רק מתחיל לקרמל, 1 עד 2 דקות יותר.להעלות את החום גבוה deglaze המחבת עם היין, גירוד כל מיצים משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להפחית את החום בינוני גבוה ולהפחית את היין בחצי ב מבשלים גבוה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את עלה המפרץ, פטרוזיליה, טימין וקליפת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
6
הוסף את הצלעות הקצרות בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הוסף מספיק ציר עוף להביא נוזל באמצע הצלעות. מביאים את המניה לרתיחה, מניחים פיסת נייר קלף על גבי הסיר, מכסים בחוזקה ומניחים בתנור. מבשלים 2 עד 2½ שעות, או עד שהבשר נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר את הצלעות הקצרות מן הסיר ומניח על מגש. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר מעצמות לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל שומן גלוי או סחוס. שמור חם עד הצורך.מסננים את רוטב קברנה דרך מסננת בסדר רשת, לחיצה על הגב של כף גדולה על המוצקים כדי לחלץ כמות מקסימלית של רוטב. Degrease את הרוטב או על ידי: באמצעות מפריד רוטב; הטיית המחבת לצד אחד ברפרוף את השומן עם כפית גדולה; או מה שהופך את המנה עד לנקודה זו יום קודם לכן, קירור זה ו spooning את שכבת השומן כי מקריש על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מניחים את הרוטב degreased במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהפחית עקביות רוטב (עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף), 4 עד 5 דקות אם הרוטב חם. שמור את הרוטב חם על אש נמוכה.עבור orecchiette ו chard: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Orecchiette
Chard שוויצרי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים את orecchiette ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, על 12 דקות.בינתיים, במרק גדול או קומקום, לחמם את שמן הזית הנותרים במשך 1 דקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
Orecchiette
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מוסיפים את השום הנותר ובצל קצוץ דק וטחון, ערבוב לעתים קרובות, עד צבע קל מאוד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מוסיף את chard, לזרוק היטב מעיל עם שמן זית ו לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 6 דקות. זה ייראה כמו הרבה chard כאשר אתה ראשון לשים אותו בסיר, אבל זה יהיה לנבול במידה ניכרת. מצקת כוס של פסטה בישול מים על chard ולהמשיך לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד רוב הנוזל הוא התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Chard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתערובת סלק.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
יוצקים חצי מהרוטב קברנה על הפסטה ועל הכריך וזורקים כדי לצפות את הפסטה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
מוסיפים את הגבינה לפסטה ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
16
מניחים את הפסטה על מגש הגשה או מתחלקים לקערות פסטה גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
מניחים את הבשר הקרוע ברוטב קברנה הנותר וחמים דרך מעל חום בינוני. כפית את הבשר והרוטב על פסטה.