קדירה בווארית
תבשיל בוואריה דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם כולל 481 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו כרוב כבוש, מלח, זרעי קימל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם משמש בוואריה, בייגלה בווארי, ו אפרסק בוואריה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם כמעט רכים.
ניקוז; כאשר מגניב מספיק כדי ידית, לחתוך לתוך 1/4-ב. פרוסות.
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר. בטפטופים, צלעות חזיר חומות משני הצדדים.
הסר צלעות; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
קולים בצל בטפטופים עד שהם רכים. מערבבים כרוב כבוש ובייקון; מבשלים 3-4 דקות.
כפית תערובת כרוב כבוש לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שכבה עם צלעות חזיר, פרוסות תפוחי אדמה ועגבניות.
מפזרים זרעי קימל, מלח ופלפל. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות צלזיוס.