קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

קדירת פיצה פופאובר

קדירת פיצה פופאובר
תבשיל פיצה Popover עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמן צמחי, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו תבשיל פיצה Popover, תבשיל Popover פטריות, ו פיצה פופובר עם בלאס, בצל ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425°.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
לבשל בשר ב מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים ברוטב פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך ולשמור על חם.
4
מקציפים ביצים, חלב, שמן, קמח ומלח עם חוט להקציף עד קצף. תערובת בשר כפית לתוך צלחת אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
יוצקים תערובת ביצים על גבינות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
7
מפזרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד נפוח וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון