קדירת שינקן וקונכיות
ניתן להכין את המתכון של קדירת חזיר וקונכיות תוך שעה ו-5 דקות בערך . בבמנה עיקרית זו יש 360 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, בשר חזיר, קונכיות פסטה וגבינת פרמזן. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קונכיות ממולאות צמחוניות , קונכיות ענק ממולאות או מניקוטי , וקונכיות ממולאות עם בקר וברוק .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים ומערבבים בצל בשמן במשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
מוסיפים תרד ורוזמרין; מבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהתרד נבול.
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה גבינות ריקוטה ועיזים עד לתערובת אחידה.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את בשר החזיר, תערובת הבצל והרוטב; לזרוק למעיל.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהוא מבעבע.