המתכון קוביות תפוחי אדמה פריכות ניתן להכין תוך כ-45 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 7 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 346 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 4 ומחירו 54 סנט למנה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, טימין, מיורן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . הציון הזה מוצק. נסו קוביות תפוחי אדמה פריכות , קוביות טופו פריכות עם מנגו ואבוקדו , וקוביות תפוחי אדמה ראנץ' (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, המלח, הטימין, המיורן והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
להוסיף תפוחי אדמה; אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
יוצקים חמאה לתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מערבבים פנימה את השום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מוסיפים תפוחי אדמה ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מכסים ואופים ב-450 מעלות למשך 20 דקות. לחשוף ולערבב; אופים 15-20 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה משחימים קלות ורכים. לזרוק את עלה דפנה.