קובלר אוכמניות מתפורר
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: קובלר אוכמניות, קובלר אוכמניות, ו קובלר אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בסיר, לטאטא את קורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים עד משולב היטב וחלק. מערבבים את האוכמניות, סוכר לבן, וסוכר חום 1/2 כוס, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים עד המילוי מתעבה, על 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים תמצית וניל.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'; להפריש.
בקערה, לערבב את פירורי קורנפלקס, קמח, שיבולת שועל התגלגל, 1/3 כוס סוכר חום, תבלין פשטידת דלעת, ומלח.
חותכים ב 1/4 כוס חמאה עם חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים; מערבבים במים, 1 כף בכל פעם, רק עד הקרום מתחיל להחזיק יחד.
מפזרים את הקרום על פירות יער, וטפטוף עם חמאה מומסת.
אופים את הסנדלר בתנור שחומם מראש עד הקרום מתחיל חום, על 10 דקות. הפעל את מבער התנור, ולהטגן את הסנדלר עד שהקרום הוא חום זהוב, כ -2 דקות נוספות.