קובלר אוכמניות קנטאקי
מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מיץ לימון, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סנדלר אפרסק קנטאקי, קובלר אוכמניות, ו הכל חוץ מה... קובלר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את האוכמניות בקערת ערבוב, ומפזרים מיץ לימון. לזרוק עם 1 כוס סוכר קורנפלור עד מצופה באופן שווה.
מניחים לתבנית אפייה מוכנה, ומסדרים את קוביות החמאה על גבי. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, 1/4 כוס סוכר, קינמון, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה יחד.
חותכים בכוס 1 של חמאה מקוררת, חתוכה לקוביות באמצעות חותך מאפה עד החמאה היא בחתיכות לא גדול יותר מאפונה. מערבבים בחמאה עד הבלילה נוצרה. כפית את הבלילה באופן שווה על האוכמניות.
מברישים את החלק העליון של הבלילה עם חלב חמאה נוסף כדי להרטיב, ואז מפזרים את הנותרים 1/4 כוס סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הפרי הוא רך, ואת העליון ביסקוויט זהוב, על 25 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתפים ערבה ריזלינג יבש. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.