מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מיץ לימון, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סנדלר אפרסק קנטאקי, קובלר אוכמניות, ו הכל חוץ מה... קובלר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מניחים את האוכמניות בקערת ערבוב, ומפזרים מיץ לימון. לזרוק עם 1 כוס סוכר קורנפלור עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
מיץ לימון
עמילן תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מניחים לתבנית אפייה מוכנה, ומסדרים את קוביות החמאה על גבי. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, 1/4 כוס סוכר, קינמון, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
קערה
4
חותכים בכוס 1 של חמאה מקוררת, חתוכה לקוביות באמצעות חותך מאפה עד החמאה היא בחתיכות לא גדול יותר מאפונה. מערבבים בחמאה עד הבלילה נוצרה. כפית את הבלילה באופן שווה על האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
חלב-חמאה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
5
מברישים את החלק העליון של הבלילה עם חלב חמאה נוסף כדי להרטיב, ואז מפזרים את הנותרים 1/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
סוכר
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הפרי הוא רך, ואת העליון ביסקוויט זהוב, על 25 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתפים ערבה ריזלינג יבש. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.