קוגל קלאסי עם אטריות לוקשן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל קלאסי לוקשן אטריות קוגל. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 9 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו אטריות קוגל, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חום 1 כף של שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות יותר.
מערבבים את האטריות, בצל, ביצים, שמן צמחי שנותר, מלח ופלפל בקערה גדולה.
יוצקים תערובת לתוך מחבת מרובע 8 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד, כ -35 דקות.