קוגלהוף
Kugelhopf הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Kugelhopf, Kugelhopf, ו חג הפסחא Kugelhopf (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים ומים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
חלב חם עם 6 כפות חמאה וסוכר מגורען על אש נמוכה, ערבוב, עד התערובת חמה (105 עד 46°), חמאה נמסה, וסוכר מומס.
לנפות יחד קמח ומלח לקערה של מיקסר עומד. הפוך היטב בקמח ולהוסיף תערובת שמרים.
הוסף חלב חם בזרם איטי, ערבוב במהירות נמוכה עם מצורף משוט. הגדל את המהירות בינונית והכה בביצים 1 בכל פעם, ולאחר מכן הכה בצימוקים וגרירה. המשך להכות עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 5 דקות. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
חמאה kugelhopf עובש עם הנותרים כף חמאה. שים 1 שקדים בכל דיכאון בתחתית עובש (השקדים הם רק דקורטיביים; אתה יכול לדלג עליהם לגמרי אם התבנית שלך אין שקעים), ואז לגרד כפות של בצק באופן שווה לתוך עובש (הבצק יהיה מאוד אלסטי). מכסים את החלק העליון של עובש עם ניילון משומן ומגבת מטבח ולתת לבצק לעלות במקום חם עד שהוא ממלא מחבת, כ 2 שעות.
הסר את המגבת מ kugelhopf בעדינות לקלף את לעטוף פלסטיק.
אופים kugelhopf באמצע התנור 15 דקות, ולאחר מכן לכסות באופן רופף עובש עם נייר ולהמשיך לאפות עד הזהב ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות יותר. מגניב במחבת 2 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין, על 1 שעה. אבק עם סוכר ממתקים.
* Kugelhopf הוא אכל הטוב ביותר באותו יום זה נעשה; עם זאת, שאריות טעים קלוי. * השתמש במחבת מתכת בהירה. כי הם שומרים יותר חום, מחבתות מתכת כהה, כולל nonstick, סביר להניח להפוך את המאפים כהה יותר ולהקטין את זמני הבישול.