קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קוגלהוף

קוגלהוף
Kugelhopf הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Kugelhopf, Kugelhopf, ו חג הפסחא Kugelhopf (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים ומים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חלב חם עם 6 כפות חמאה וסוכר מגורען על אש נמוכה, ערבוב, עד התערובת חמה (105 עד 46°), חמאה נמסה, וסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
לנפות יחד קמח ומלח לקערה של מיקסר עומד. הפוך היטב בקמח ולהוסיף תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הוסף חלב חם בזרם איטי, ערבוב במהירות נמוכה עם מצורף משוט. הגדל את המהירות בינונית והכה בביצים 1 בכל פעם, ולאחר מכן הכה בצימוקים וגרירה. המשך להכות עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 5 דקות. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
חמאה kugelhopf עובש עם הנותרים כף חמאה. שים 1 שקדים בכל דיכאון בתחתית עובש (השקדים הם רק דקורטיביים; אתה יכול לדלג עליהם לגמרי אם התבנית שלך אין שקעים), ואז לגרד כפות של בצק באופן שווה לתוך עובש (הבצק יהיה מאוד אלסטי). מכסים את החלק העליון של עובש עם ניילון משומן ומגבת מטבח ולתת לבצק לעלות במקום חם עד שהוא ממלא מחבת, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר את המגבת מ kugelhopf בעדינות לקלף את לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
אופים kugelhopf באמצע התנור 15 דקות, ולאחר מכן לכסות באופן רופף עובש עם נייר ולהמשיך לאפות עד הזהב ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות יותר. מגניב במחבת 2 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין, על 1 שעה. אבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* Kugelhopf הוא אכל הטוב ביותר באותו יום זה נעשה; עם זאת, שאריות טעים קלוי. * השתמש במחבת מתכת בהירה. כי הם שומרים יותר חום, מחבתות מתכת כהה, כולל nonstick, סביר להניח להפוך את המאפים כהה יותר ולהקטין את זמני הבישול.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'