קוד עם זיגוג צ'ילי הדר
קוד עם זיגוג צ'ילי הדר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ תפוזים, שום, בקלה פסיפיק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, שמן זית פופיסיד הדר עם זיגוג וניל הדר, ו צדפות עם זיגוג הדר.
הוראות
שים ספינת קיטור בווק או בסיר עם 2 בפנים. מים מתחת. מביאים מים לרתיחה.
בינתיים, להרתיח סאקה ומירין עד מופחת בחצי. Mince 1 כף. lemongrass; לחתוך את השאר לתוך 3-in דק. רצועות.
הוסף עשב לימון טחון לתערובת סאקה, להפחית את החום בינוני, ולהוסיף בצל, שום, מיצים, וגרידת. מבשלים 3 דקות; מוסיפים רוטב צ ' ילי ומבשלים עד מעובה, 10 דקות.
שים רצועות עשב לימון וג ' ינג ' ר באוניית קיטור. למעלה עם דגים; לבשל, מכוסה, עד אטום במרכז, 8 דקות.
מגישים מעל אורז עם רסס של רוטב וכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס