קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון)

קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון)
קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 354 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, נענע, יין מרסלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו קווגלי קון פנקטה (שליו עם פנקטה), שליו מזוגג רימון עם פריזה ועלי נבט בריסל, ו שליו בגריל עם רוטב מנגל רימון-תפוז וטאבולי עם קינואן וקייל מגורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות זרעי רימון, מיץ רימונים, מיץ תפוזים, מרסלה, נענע וגרידת תפוז בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
זרעי רימוןזרעי רימון
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את שליו, ולהפוך מעיל שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוציאים את השליו מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים את השליו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסננים את המרינדה, שומרים את הנוזל וממלאים את השליו בזרעי הרימון. עוטפים כל שליו בפרוסת פנקטה 1.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שליושליו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את שליו 4 בכל פעם בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שליושליו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את השליו לתבנית צלייה גדולה בשכבה אחת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים למחבת את ציר העוף והמרינדה הנוזלית השמורה, ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את הרוטב על שליו.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
אופים את השליו בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בעצם והמיצים מתבהרים, 10 עד 15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
יוצקים את המיצים מתבנית האפייה חזרה למחבת; מכסים את השליו בנייר אלומיניום ושומרים על חום. טועמים את המיצים, ומוסיפים מיץ תפוזים נוסף ויין מרסלה אם רוצים. מערבבים פנימה את קטעי התפוז ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כמה דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
יוצקים את הרוטב וקטעי התפוז על השליו, ומפזרים 1/2 כוס גרעיני רימון להגשה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
שליושליו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו