קוכן שמנת חמוצה וחמוציות
המתכון לקוץ' שמנת חמוצה וחמוציות יכול להיות מוכן בערך שעה ו-10 דקות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומאכלים אחרים, מכיל 175 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני אגיד שהוא קלע בול. הוא עובד מצוין כתוספת. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגת לימון גרמנית עם חמוציות, הידועה גם כקווץ' חמוציות , שרימפס מצופה פנקו פריך עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי , וחביתה עם ביצי ברווז עם קוויאר ושמנת חמוצה .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית קפיצית בקוטר 25 ס"מ.
מקציפים 1/2 כוס חמאה, 1 כוס סוכר לבן ותמצית וניל בקערה גדולה בעזרת מיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי טריפה יסודית של הביצה הראשונה לפני הוספת השנייה.
טורפים יחד 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה נפרדת; טורפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה המבושלת בכמה מרווחים, לסירוגין עם שמנת חמוצה, עד לקבלת בלילה.
מורחים חצי מהבלילה בתבנית המוכנה.
ערבבו חמוציות עם 1/4 כוס סוכר לבן בקערה ופיזרו את החמוציות מעל הבלילה; מפזרים את יתרת הבלילה מעל. ערבבו יחד בקערה סוכר חום, 2 כפות קמח, שקדים, כף חמאה וקינמון עד לקבלת ציפוי שנראה כמו פירורים.
מפזרים את הציפוי באופן שווה על העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה משחימה קלות וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי או עם פירורים לחים, 50 עד 55 דקות.