קולאצ'ים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: קולאצ'ים מורביים-קולאצ' ים במילוי כפול, קולאצ'ים, ו מנגו קולאצ'ס.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים.
מוסיפים את הסוכר, תערובת הפודינג, השמנת החמוצה, השמן, המלח, הביצים ו -2 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק מהקמח שנותר ליצירת בצק רך. מכסים ומקררים בצק למשך הלילה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -24 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
בעזרת קצה ידית כף עץ יוצרים כניסה גדולה במרכז כל כדור; ממלאים ב -2 כפות מילוי.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 14-15 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט]()
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.