קולאצ'ים מלאים בפירות
קולאצ'ים מלאים בפירות דורשים סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 181 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמרים, עוגת פטל ומילוי מאפה, פתיתי תפוחי אדמה ומים חמים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קולאצ'ים במילוי גבינת שמנת, קולאצ'ים פירות קלאסיים, ו קולאצ'ים מורביים-קולאצ' ים במילוי כפול.
הוראות
במחבת מכונת לחם, במקום הראשון 11 מרכיבים לפי הסדר המוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק (בדוק בצק לאחר 5 דקות ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. טפיחה או רול לתוך 15-ב. 10 אינץ'. מלבן. מכסים בניילון נצמד; תנו לנוח 10 דקות.
חותכים בצק ל -24 ריבועים.
מניחים כפית גדושה של מילוי מאפה במרכז כל ריבוע. חופפים שתי פינות בצק מנוגדות על מילוי; צובטים היטב לאיטום.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אופים בחום של 425 כ 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור; מברישים בחמאה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%