קולאצ'ים תפוחים
את המתכון ניתן להכין קולאצ'ים תפוחים בערך 40 דקות. זה הר ד ' אובר יש 130 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 30. אם יש לכם גבינת שמנת, קינמון טחון, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה בלתי אפשרי. מתכונים דומים: קולאצ'ים מורביים-קולאצ' ים במילוי כפול, קולאצ'ים, ו קולאצ'ים בוהמיים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חמאה וגבינת שמנת עד שהם בהירים ואווריריים. מוסיפים בהדרגה קמח ומערבבים היטב. מחלקים את הבצק לשתי מנות; מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
מחממים תנור ל 400 אום. בקערה קטנה שלבו תפוחים וקינמון. על משטח מקומח קלות מרדדים מנת בצק אחת ל -15 על 9 אינץ'. מלבן; חתוך ל -3 אינץ'. ריבועים.
מניחים כפית תערובת תפוחים במרכז כל ריבוע. חופפים שתי פינות בצק מנוגדות על מילוי; צובטים היטב לאיטום.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק ותערובת התפוחים.
אופים 10-12 דקות או עד שהתחתיות משחימות קלות. מגניב 1 דקה לפני הסרת מחבתות כדי מתלים חוט.
שלב מרכיבי ציפוי; מזלפים מעל קולאצ ' ים חמים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ווב קליקוט דמי-שניות (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
![ווב קליקוט דמי-שניות (חצי בקבוק)]()
ווב קליקוט דמי-שניות (חצי בקבוק)
דמי-סק מעורבב בעיקר מפינו נואר עם שרדונה ופינו מיוניה, כמו גם יין מילואים. הליקר דקספסידציה (שהוכן בקפידה ומינון עם 45 גרם לליטר על ידי האנולוגים שלנו) מעניק לו הרמוניה מתוקה אך עדיין רעננה מאוד. דמי-שניות במיטבה כשהיא מוגשת עם קינוחים. אפשר אפילו להגיש אותו בקנקן, לא למזוג אותו אלא להתפעל מהצבע ומהבועות העדינות של היין האלגנטי הזה.