קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קולארד חם ומטבל ארטישוק

קולארד חם ומטבל ארטישוק
קולארד חם ומטבל ארטישוק עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מיונז, גבינת מוצרלה רזה חלק, לבבות ארטישוק במרינדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל סרטן ארטישוק, ו תרד אבוקדו ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים וכוס 1 גבינת מוצרלה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מפזרים גבינת מוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4
אופים, חשופים, ב 350 ל 20-25 דקות או עד מחומם דרך גבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מגישים עם נאן.
מרכיבים שתצטרך
נאןנאן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ל ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ד ר לשחרר ד ר ל ריזלינג
ד ר לשחרר ד ר ל ריזלינג
"...ערך מורכב ומצטיין באופן מפתיע בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה, וניחוחות פרחוניים קל ואחריו חיך פריך, צפחה רוויה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים, ואבן רטובה..."- עורך דין יין " יין זה צריך להיות אחת העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט פריד מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין אוכל ויין