קולון פלפל
יכול להיות שפפר קולי הוא בדיוק מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 22 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-7 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל קאיין, שמן זית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו רביולי חומוס מטוגנים עם פלפל אדום, שטרודל ירקות קלוי עם קולי פלפל אדום, ו צדפות מצופות בפפריקה עם רוטב פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף 1 פלפל אדום או צהוב (כ -10 עוז.); pat dry. הגדר פלפל בפאי 9 אינץ ' או מחבת עוגה ומטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום, פונה לפי הצורך, עד חרוך מכל הצדדים, על 15 דקות בסך הכל.
בואו מגניב. עם סכין קטנה, חדה, להסיר ולהשליך את העור, גזע, זרעים. קוצצים פלפל גס ומניחים בבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים 1 כף מים 1 כפית שמן זית; מערבולת עד חלקה.
להוסיף מלח קאיין לפי הטעם. אם קולי הוא עבה יותר מאשר הרצוי, דק עם 1 עד 2 יותר כפות מים.