קולט פסיון En Croute
קולט פסיון En Croute עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 8250 קלוריות, 147 גרם של חלבון ו564 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, רוטב חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, סלט אירופאי של קולט, ו פירות ים En Croute (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הקנולה מעל חום בינוני במחבת גדולה. מתבלים את הפסיון במלח ופלפל ובמעיל עם החמאה הריכה. חום כל הצדדים של פסיון עד חום זהוב ולהסיר מגש השירות. לאותו מחבת, מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד הבצל הופך שקוף. Deglaze המחבת עם יין Marsala ולהוסיף עלי דפנה ופטרוזיליה. מנמיכים את החום ומחזירים את הפסיון למחבת. (לשטוף ולייבש את מגש השירות ולשמור שימושי עבור פסיון מבושל.) לכסות ומבשלים עד פסיון הוא רך ומיצים בירך לרוץ ברור כאשר פירסינג, על 35 דקות.
הסר את הפסיון לצלחת השירות ולאפשר לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מסננים את מיצי הקלייה לתוך סיר אחר ועור את כל עודף שומן.
מוסיפים חומץ בלסמי ורוטב חום ומבשלים על חום בינוני עד מעובה.
משוך בשר פסיון מן העצמות לחתוך לחתיכות 1 אינץ', השלכת עצמות.
הסר רוטב מחום. בקערה לקפל בשר פסיון עם מספיק רוטב מעיל. אל תרגיש מחויב להשתמש בכל הרוטב. התערובת לא צריכה להיות רכה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרדדים את הבצק מאפה, באמצעות קערת דגנים בגודל מתאים או קערת ערבוב קטנה כתבנית, לחתוך 4 סיבובים 8 אינץ ' בקוטר.
כפית את תערובת פסיון באופן שווה לתוך 4 קערות יחיד ovenproof 6 אינץ (קערות מרק בצל אידיאליים עבור זה), מברשת את הקצוות של הקערות עם ביצה. למעלה כל אחד עם מעגל של מאפה, עוטף את הקרום על השפה.
מברשת את החלק העליון של המאפה עם ביצה לשטוף ואופים עד הזהב, על 12 עד 15 דקות.