קולרבי צלוי וביצים עם חרדל ודבש
קולרבי קלוי וביצים עם חרדל ודבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם זרעי חרדל חום, חומץ שרי, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצים עלומות עם בטטות קלויות ורוטב חרדל דבש, איך Spiralize A Kohlrabi: Kohlrabi & ירוק אטריות אטריות סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-Dijon, ו נקניקיות חרדל דבש עם עגבניות וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
שים ביצים לא מסולקות בקערה של מים חמים.
יוצקים 1/4 כוס שמן לתוך 8-by 8-in. פאן, להוסיף קולרבי, ולהפוך למעייל. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
להסיר ביצים מהמים ולהגדיר ישירות על מתלה תנור. תניח את פאן קולרבי על מדף אחר. צלי ביצים וקולרבי 2 שעות (ביצים יהיו מנומשות עם כתמים סירופיים חומים).
הסר ביצים, סדק בכל רחבי תחת מים זורמים קרים, ולשים בקערה של מים קרים להתקרר.
הפוך קולרבי במחבת לכסות בחוזקה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 וצלה קולרבי עד שחמאה-רכה כאשר פירסינג בסכין, כ -1 שעה.
הסירו רדיד, סובבו את קולרבי וצלו עד להשחמה חדה, כ-30 דקות נוספות.
בינתיים, בסיר קטן, זרעי חרדל חום מעל חום בינוני גבוה עד רק מתחיל פופ, 2 עד 3 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים, עלי המפרץ, חומץ, ודבש. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום ומבשלים, מכוסה, עד זרעי חרדל הם במכרז, 15 עד 20 דקות. לחשוף ולהרתיח רוטב עד מופחת 1/2 כוס, 2 עד 5 דקות.
הסר מן החום להקציף חרדל. מתבלים במלח לפי הטעם.
לקלף ביצים. קוצצים ומערבבים עם סורל בקערה בינונית.
בעוד נורות קולרבי עדיין חמות, לקרוע חלק מהדרך בנפרד וחלק במחצית.
תערובת ביצה ביצה-ו-סורל כפית בין 4 צלחות או על מגש גדול. מסדרים קולרבי על התערובת, טפטוף עם רוטב דבש וחרדל, ולהוסיף כמה חתיכות קטנות של חלת דבש. למעלה עם עלי סורל קטנים.
* ג ' רמי פוקס משתמש אדום sorrel, עץ sorrel, ואת הכבשים sorrel מן הגן של אובונטו, אבל כל סוג של סורל יעבוד. מצא חלת דבש בחנויות מכולת מצוידות היטב ושווקי החקלאים.
טוויסט מהיר: להחליף את קולרבי עם תפוחי אדמה זהב יוקון קטן לא משובץ. צולים ומגישים אותם בדיוק באותה צורה.