קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קומפוט אפוי של פירות החורף

קומפוט אפוי של פירות החורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל קומפוט אפוי של פירות החורף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם גלידת vanillan, סיידר תפוחים, תפוח טעים זהוב, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו 10 דקות קומפוט פירות החורף, Compota de Frutas (Compote פירות החורף), ו קומפוט פירות חורף - ללא תוספת סוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
Spoon applesauce על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים חמוציות, יין, סיידר, סוכר וקליפה בסיר קטן; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר מהחום; מערבבים רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6
שלב את התפוח ואת אגסים בתבנית אפייה 11-x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
יוצקים את תערובת החמוציות על תערובת התפוח. מכסים ואופים ב 400 במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות עוד 10 דקות או עד פרי רך, צולה מדי פעם עם נוזל מן המנה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר קליפה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מגישים קומפוט עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
CompoteCompote