קומפוט משמש-דובדבן
קומפוט משמש-דובדבן עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים טארט, קרם fraîche, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו וופלים קמח תירס עם קומפוט משמש-דובדבן, קומפוט דובדבן-משמש חם עם פודינג לחם פטיט, ו סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים משמשים מיובשים לרצועות 1/4 אינץ'. במחבת nonreactve 3-4 ליטר, לשלב משמשים, דובדבנים, ו 1 כוס מים חמים.
בואו לעמוד עד הפרי הוא רך מעט, על 30 דקות.
Suternes ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב עדין מדי פעם, עד דובדבנים הם שמנמנים, משמשים הם רכים מאוד, ונוזל הוא מעונן ועבה, כ 30 דקות. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 2 שעות,
בקערה, לשלב קרם הצלפה, frache crme, וסוכר; לנצח עם מערבל חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. כף משמש-דובדבן
לשש קערות קטנות. למעלה כל מנה עם מנה של תערובת קצפת;
להציע שנותר להוסיף לפי הטעם.