קומפוט פירות אדומים
קומפוט פירות אדומים יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 310 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת תפוזים, ענפי מנטה, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קומפוט פירות, קומפוט פירות, ו קומפוט פירות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני שאינו מגיב, לשלב את היין הלבן עם סירופ דומדמניות שחור, מיץ תפוזים, ריבת תות וגרידת תפוזים. מביאים לרתיחה מעל חום מתון ומרתיחים במשך 1 דקה, ערבוב כדי לפזר את הריבה.
מוסיפים את השזיפים, דובדבנים ובזיליקום sprig לסיר ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה; מרתיחים במשך 1 דקה. עם כפית מחוררת, מעבירים את השזיפים והדובדבנים לכוס גדולה או קערה קרמית.
מוסיפים את הענבים לסיר ומרתיחים במשך 30 שניות; מעבירים את הענבים לקערת הפירות. לבסוף, מוסיפים את האוכמניות והתותים לסיר ומביאים רק לרתיחה.
להעביר את פירות יער לקערה עם כפית מחוררת.
מסננים את כל המיצים שהצטברו מן הפרי בחזרה לסיר. מביאים את הסירופ לרתיחה ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 2 כוסות, על 10 דקות.
יוצקים את הסירופ מופחת על הפרי ולתת מגניב. מכסים בפלסטיק ומקררים למשך כמה שעות או לילה.
בקערה קטנה, למזג את השמנת החמוצה עם הסוכר ו 2 כפות מים.
הסר את sprig בזיליקום מן הפרי. כפית 2 עד 3 כפות של סירופ דומדמניות שחורות על כל צלחת הגשה כפית את הפרי במרכז.
מקשטים כל מנה עם sprig מנטה מנה של שמנת חמוצה ממותקת.